Broj proizvoda:
SW10095
Informacije o proizvodu "BIO čokoladni Madelaine keksi - BIO Madeleines Choco"
Organske grickalice bez glutena, ali s puno čokolade.
Kada razmišljaš o francuskim specijalitetima, delikatne Madeleine brzo padnu na pamet. Ovo popularno tijesto je nastalo u 18 stoljeću i od tada se uživa u njihovim varijacijama.
Kada razmišljaš o francuskim specijalitetima, delikatne Madeleine brzo padnu na pamet. Ovo popularno tijesto je nastalo u 18 stoljeću i od tada se uživa u njihovim varijacijama.
Vratili smo se originalnom receptu i prilagodili ga sebi: dodali smo tamnu čokoladu, kao i najbolje bademovo brašno i u njemu nema ni trunke glutenskih sjemenki ili palminog ulja. Rezultat je organski i bez glutena - a okus božanski! Pakirali smo ih u praktične mjerice kako biste mogli dulje u njima uživati.
Sastojci:
Jaja * 27%, tamna čokolada * 15% (kakao masa *, šećer *, kakao maslac *), suncokretovo ulje *, polu-integralno rižino brašno *, šećer od trske, inulin * (agava), škrob tapioke *, čokoladne pahuljice * 6,5% (kakao masa *, šećer *, kakao maslac *), bademovo brašno * 3,4%, obrani kakao prah *, med *, uzlazna sredstva: natrijev karbonat, kalcijev fosfat; emulgator: suncokretov lecitin *; morska sol, zgušnjivač: guar guma *. * Od sastojaka organskog poljoprivrednog podrijetla. Može sadržavati tragove: drugih orašastih plodova (lješnjaka).
Analiza na 100 g | |
Energetska vrijednost | 1824 kJ (439 kcal) |
Masnoće | 26 g |
Od kojih je zasićenih | 6.9 g |
Ugljikohidrati | 36 g |
Od kojih je šećera | 21 g |
Vlakna | 13 g |
Proteini | 7.4 g |
Soli | 1 g |
Alergeni: | BIO bez glutena, BIO bez konzervansa, BIO bez laktoze, BIO bez mlijeka, BIO bez palminog ulja, BIO bez vlakana, BIO bogato vlaknima, BIO s jajima iz slobodnog uzgoja, BIO vegetarijanski |
---|
Prijava